Luk

Login på Waoo Mobil Selvbetjening

Luk
Mobil
MOBILABONNEMENT
Snak & betal
Familiepakker
Mobilt Bredbånd
Kundeservice
FAQ

Om Waoo Mobil

Waoo Mobil tilbyder et stor udvalg af mobilpakker til dig og din familie - med masser af fordele.

Hos Waoo Mobil har vi den helt rigtige pakke til dig – uanset om du har et stort eller lille forbrug.

Du får altid:
• Fri tale fra Waoo Mobil – Waoo Mobil
• Gratis pakkeskift
• Ingen opkaldsafgift
• Ingen binding
• 4G hastighed

Du kan også vælge en Waoo Mobil Familiepakke med lidt af det hele i. Her deler du pakken med op til 4 andre Waoo Mobil kunder og I får dermed alle gavn af de mange minutter, SMS’er, MMS’er og MB data, samt et fælles login til Selvbetjeninegn.

Hos Waoo Mobil kan du samle hele familien under et login uanset, hvilken pakke de har – det kalder vi for Mobilchef! Det gør det nemt og overskueligt at administrere alle familien numre på en gang.


Bag Waoo Mobil

Bag Waoo Mobil står Waoo, der er et landsdækkende selskab til dig, der ønsker de bedste digitale oplevelser. Waoo ejes af landets største lokale energiselskaber. Vi har slået os sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser. Med Waoo Mobil giver vi dig mobil-kommunikation i den høje kvalitet, der også kendetegner de produkter, vi leverer på fibernettet – til en skarp og konkurrencedygtig pris på Telias netværk i samarbejde med MobileValue.

Waoo Mobil drives af MobileValue ApS, og derfor vil du som kunde hos Waoo Mobil opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue.


Velkommen til Waoo Mobil!