Luk

Login på min side

Luk
Mobil
MOBILABONNEMENT
Snak & betal
Familiepakker
Mobilt Bredbånd
Kundeservice
FAQ

Snak & betal

Mobil 0
48
øre/
minut
20
øre/
SMS
2,50
kr./
MMS
1
kr./MB
data
Tilvalg
0,-
+30,-
0 kr./md.
Min forbrug 29 kr./md.
Oprettelse 0 kr.
Mindstepris 0 kr.

Vælg en Mobil 0 pakke og betal kun for dit forbrug:

• Min. forbrug på 29 kr. om måneden• Taletid: 48 øre/minut• SMS: 20 øre• MMS: 2,50 kr.• Data: 1 kr./MB• Opkaldsafgift: 0 kr.

Tilkøber du en data- eller SMS pakke indgår den i minimumsforbruget.Hver den 7. i måneden trækkes mindste forbruget for måneden før.

Hvis du tilmelder dig udlandstelefoni under oprettelsen eller senere på login siden, så får du samme priser i hele EU som du har i Danmark på tale, SMS, MMS og data. Tilmelder du dig IKKE udlandstelefoni, så virker abonnementet kun i Danmark.


Waoo Mobil i udlandet

Alle Waoo Mobils abonnementer virker i udlandet. Du kan anvende alt taletiden, SMS & MMS i hele EU, samt en andel af datapakken - det er inkluderet i abonnementet. I resten af verden bliver du forbrugsafregnet alt efter, hvilket land du rejser i. Hvis du befinder dig i Danmark og ringer til et udenlandsk nummer i EU eller resten af verden, bliver du afregnet efter forbrug. Det er ikke inkluderet i abonnementet.Se mere om udlandspriser HER

 

Masser af fordele hos Waoo Mobil

Har du i forvejen Waoo fiber får du rabat på alle Waoo's mobilabonnementer. Der er ingen binding eller opsigelse hos Waoo Mobil. Du kan altid ændre dit abonnement ved at logge ind på "Min side", hvis du har brug for mindre/mere taletid eller data. En opgradering sker med det samme og en nedgradering sker til den 1. i den kommende måned.
Skal du ud at rejse, kan du tage dit abonnement med til 37 lande i EU og anvende dit abonnement der uden ekstra omkostninger - det er inkluderet i abonnementet. 
Er I flere der har Waoo Mobil, kan vi samle jer alle på samme login side og en på en samlet regning. I kan også vælge et familie-abonnement, hvor op til 5 personer deler et abonnement.